VårT HUS

Vårt byhus med ingång direkt från gatan mitt i byn. Baksidan mot söder och Canal du Midi har en terasserad trädgård med pool med direkt utgång till kanalens kant. Huset har 5 stora sovrum, 2 badrum med dusch, 1 badrum med stort hörnbadkar och en separat wc. Stort allrum med kök och mezzanine (50 kvm) med 3 st glasdörrar med utgång till den stora terassen med underbar utsikt. Flera sovrum har utgång direkt till trädgården och poolen.

Gammalt med Charm

Huset har sin gamla fasad bevarad från husets begynnelse. Ingång direkt i från bygatan. Huset var en gång i tiden en Pub.
Parkering finns nära inpå.

Underbar Vy

Från terassen har man sol från morgon till kväll. En underbar utsikt är det över vinfälten, Corbières bergen och i fjärran ser man Pyrenéerna klara dagar.

Trädgård & Pool

På baksidan av huset finns vår trädgård i söderläge. Längs ned intill kanalen ligger vår lilla pool. Här är skönt att sitta och titta på båtarna eller ta sig ett svalkande bad.

Vid vårt hus kommer du se många kanalbåtar passera. Det är oerhört populärt att hyra en båt och semestra på Canal du Midi. Kanaler stäcker sig mellan medelhavet och faktiskt ända till Atlanten. Längs vägen passera man många slussar och mysiga byar med bra restauranger.